Forum o rebelde i Rbd


You are not connected. Please login or register

Biografija

Go down  Poruka [Stranica 1 / 1.]

1 Biografija on pon pro 13, 2010 11:33 pm

Dulce Princess

avatar
Administrator
Administrator
Maite Perroni (Mexico City, 9. ožujka 1983.) je popularna meksička glumica i pjevačica, poznata po ulozi u telenovelama Oprezno s anđelom i Rebelde. Pjevačku slavu je stekla kao članica benda RBD.

Rani život

Maite Perroni Beorlegui rođena je 9. ožujka 1983. u gradu i distriktu Ciudad de México. Kada je imala 11 mjeseci, preselila se s obitelji u Guadalajaru zbog očevog posla. Podrijetlom je iz Italije, ali je rođena u Meksiku. Roditelji joj se zovu Javier Perroni i Maite Beorlegui. Ima dva mlađa brata, Adolfa i Francisca.

Pjevačka karijera

Prateći uspjeh Maite je ostvarila u seriji "Rebelde". Zahvaljujući seriji postala je član popularnog benda RBD. Zajedno s ostalim članovima grupe snimila je 9 albuma i stekla slavu širom svijeta, koja joj je kasnije otvorila vrata u brojnim glumačkim projektima. Nakon raspada benda snimila je tri pjesme za telenovelu "Oprezno s anđelom", a to su: "Esta Soledad", "Contigo" i "Separada de ti". Nakon serije "Oprezno s anđelom", snimila je još dvije pjesme za seriju "Moj grijeh" u kojoj je također protagonistica. Pjesme se zovu "Mi pecado eres tu" sa bendom Reik i "Será mi pecado ser mujer" sa Fatom. Osim pjevanja, Maite se okušala i kao kompozitorica. Napisala je pjesmu "Tal vez mañana" još dok je nastupala sa RBD-om.2010. organizirala je svoju 1.solo karijeru po Brazilu.Pjevala je hitove RBD-a,serije "Oprezno s anđelom" i "Moj grijeh".Ove godine je izasla njena nova pjesma "No vuelvas" koje je bila ukljucena u njenu kratku turneju po Brazilu.

Glumačka karijera

Još je školi je pokazivala svoj talent sudjelujući na međunarodnom plesnom natjecanju. Jednu je godinu bila sudionicom, a sljedeće je godine bila dijelom sastava, otvarajući svaku prezentaciju. Njen je glumački dar izašao na površinu tek kad je Televisinu glumačku akademiju CEA. Sudjelovala je u nekim kazališnim predstavama kao sto su: "Usted tienen ojos de mujer fatal", "Los enamorados" i "Las cosas simples". 2004. godine dobiva ulogu "Lupite Fernandez" u tinejdžerskoj telenoveli "Rebelde". Nakon završetka telenovele koja je trajala 3. sezone, Maite se priključila i seriji "RBD: La Familia". 2008. dobiva ulogu protagonistice u telenoveli "Oprezno s anđelom", gdje joj je partner kubanski glumac William Levy.
Nakon završetka snimanja "Anđela", Maite se nije dugo odmarala. Ponudilo joj se ulogu "Lurecije" u telenoveli "Moj grijeh" koju je odmah prihvatila. Nakon serije "Moj grijeh" koja je doživjela veliki uspjeh kako u Meksiku tako i u Hrvatskoj, Maite je odradila epizodnu ulogu u vrlo popularnoj seriji "Žene ubice". Tumačila je lik "Estele Blanco" zajedno sa veterankama meksičkog glumišta "Luz Mariom Aguillar" i "Dianom Bracho". U rujnu 2010. godine je počela je sa novom serijom "Pobjeda Ljubavi" koja će se prikazivati u "zvjezdanom terminu" (u Meksiku) gdje ponovo djeli pozornicu sa Williamom Levyem.

Filmografija

Telenovele
"Rebelde" kao Guadalupe "Lupita" Fernández (2004.-2006.)
"Oprezno s anđelom" kao María de Jesús Velarde de San Román (2008.-2009.)
"Moj grijeh" kao Lucrecia Córdoba Pedraza de Huerta (2009.)
"Trijumf ljubavi" kao Maria Desamparda (2010.-2011.)
"Lola...Érase una vez" kao "Nova Pepeljuga" (2007.)
"Skimo" specijalni gost (2007.)

TV serije
"RBD: La Familia" kao May (2007.)
"Mujeres asesinas" kao Estela Blanco (2010. )

Kazalište
"Cyrano de Bergerac" kao Roxanne Bergerac (1999.)
"Cats" kao Gato (2000.)
"Usted tienen ojos de mujer fatal" kao Elena (2001.)
"Las cosas simples" kao Matilde (2003.)
"Los enamorados" kao Eugenia (2003.)
"Cena de Matrimonios" kao Elisa (2010.)

Korisnički profil http://rbdyrebelde.forumcroatian.com

[Vrh]  Poruka [Stranica 1 / 1.]

Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.